2011/11/26

Wishlist? o.1

Don't think this really counts for a fashion wishlist, but I want a kitten, a fluffy, cute kitten. Thinking of ragdoll. ♥ Maybeee?
 Just so we're talking about the stuff that doesn't belong here, there is gonna be Deadmau5 in SA on the 1st of Dec, but its eighteen+. Fudge it.
I have already got a dress and a handbag with these flowers, but I desperately need a dress for prize giving... Sooo. This one is quite cool, maybe some different pattern though, so that my closeth is not just black & pink. :D :)


 Baseball jerseys are awsum and yes, they had them in Mr.Prize and I was what? Too lazy to buy one, still might get one though.
 I would so wear this as a up-to-the-knees skirt ... :) 
Cool hair, wouldn't bleach the blond all over though, I like natural hair... However, I might be getting blonde highlits and ends this December/January, sooo, I shall be able to semi-permanent colour these bits all crazy! :3

That's it for now.
Love, Judes.

5 komentářů:

  1. Mě to bavilo dřív, teď mě to nějak omrzelo..spíš bych si raděj luskla a měla to doma, než někam furt chodit :D

    Jinak tu mikču mám, dneska jsem si ji koupila, akorát mě znepokojovaly ty barvy ze začátku, ale pak se mi nějak zalíbila :)
    Ty vlasy jsou užasný, i když nemám ráda peroxidovou blond, přijde mi, že ten vršek takovej má..já mám teď červeno rezavý a hodlám si je podbarvit na fialovo tou vodičkou na opary z lekárny, jak psala Cherry v článku..su zvědavá, jak to dopadne :D

    OdpovědětVymazat
  2. www.hogreta.blog.cz
    Snad nebude vadit, když napíšu česky, angličtinu bych nějak slátala, pravděpodobně by si to pochopila, ale bylo by tam tolik chyb, že by ses mi smála ještě dlouho :-D.
    Jak to vypadá s tou kočičkou? Taky mám ráda kočky, ale otčím je alergický na srst, takže vlastní mít nemůžu - tak aspoň muchlám všechny kočky (ale i jiné zvířata) ve svém okolí :-D.

    To mi připomíná - ty bydlíš v Jihoafrické republice? Tahle země a celkově Afrika mě moc zajímá, opravdu by mě zajímalo, jak to tam tak běžně vypadá:). Kdyby sis někdy mohla vzít foťák třeba do školy a nebo třeba jen tak ven, moc ráda bych se na fotečky podívala. Nebo o poměrech v této zemi třeba napsat článek? Opravdu by mě zajímalo, jak to u vás chodí, jaké jsou v této zemi poměry nebo jak asi vypadá tvůj běžný den:). Tak kdyby ses někdy třeba nudila a nevěděla, o čem psát, tak toto je můj soukromý tip:).

    OdpovědětVymazat
  3. hogreta: Vůbec to nevadí:).
    No, ještě nevíme, jestli kočičku nebo pejska, každopádně to máme něco společného, čičínky jsou moje zlatíčka♥.
    Ano, no do školy to nevím, ale mohla bych něco takového udělat, třeba i video, děkuju za nápad :).

    OdpovědětVymazat